Kinderdisco, levend stratego en jongerenavond

Evenement details

  • vrijdag | 21 april 2023
  • 18:30 - 22:00
  • Feesttent Oranjevereniging, plein Van Mesdagweg

Op 21 april organiseren we een doorlopend programma dat start met de kinderdisco om 18:30 en dat via een levend Stratego over gaat in de traditionele jongerenavond. Natuurlijk afgesloten met worstjes rondom de vuurkorven.

Kinderdisco
De kinderdisco is één van de vele tradities van de Oranjevereniging. De allerkleinsten uit het dorp trappen de festiviteiten af met dit feestelijke dansfestijn. Ben je tussen de 3 en 12 jaar, kom je dan uitleven – liefst verkleed – op de dansvloer op speciaal voor jou geselecteerde muziek. Voetjes van de vloer en dansen maar! Het dak eraf, het feest kan beginnen! De lichten gaan aan om 18:30u.

Kom in je allermooiste Koninginne- of Koningskostuum. Natuurlijk heb je een (zelf gemaakte) kroon op! Het thema dit jaar is “We zijn allemaal Koning en Koningin”. Misschien dat mamma (of pappa) een mooie outfit voor je kan maken?

Levend Stratego
Voor de kinderen die te oud zijn om (de hele avond) te dansen en te jong zijn voor de jongerenavond wordt een leuk spel georganiseerd: Levend Stratego. Weet jij de vlag van de tegenstander te veroveren? Om 19:00 uur verzamelen wij ons voor de tent en lopen dan gezamenlijk naar de speellocatie. In verband met de ondergrond en de activiteit zelf wordt geadviseerd goed schoeisel aan te trekken.

Jongerenavond
Ook dit jaar weer een jeugdavond. We beginnen rond 20:00. Wat we gaan doen vertellen we nog niet, maar zorg dat je gemakkelijke kleding aan hebt en je speurneus op. Het wordt weer een flinke uitdaging. We sluiten traditiegetrouw af met vuur, worst en brood. Tot dan allemaal!