Familiedag

Dorpslunch

Evenement details

  • zondag | 21 april 2024
  • 12:00 - 17:30
  • Feestterrein, Van Mesdagweg, Wolfheze

12.00 – 14.00 uur: Dorpslunch

Gezellig gedekte tafels, vrolijke mensen, lekkere lunchgerechten: kun je je een leukere invulling van de zondagmiddag voorstellen? Deze zondag wordt dat allemaal werkelijkheid en organiseren we weer een gezellige lunch voor jong en oud.

Om 12.00 uur staat alles klaar in de tent op het terrein van de Van Mesdagweg en bij mooi weer misschien wel buiten. Het enige wat u hoeft te doen is in de weken daarvoor een toegangsbewijs kopen bij de Stationswinkel, uw goede humeur mee te nemen en een plaatsje te zoeken aan één van de feestelijk gedekte tafels. Wij verzorgen de rest.

Om organisatorische redenen is het wel noodzakelijk dat u van tevoren laat weten of u deel wilt nemen. Bij de Stationswinkel kunt u de kaartjes kopen. I.v.m. de inkoop moeten we uiterlijk donderdag 18 april weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dan sluit de inschrijving.
We rekenen net als bij de vorige editie op een grote opkomst want het wordt weer een superleuke middag met heerlijke hapjes en leuke dorpsgenoten.

14.00 – 17.00 uur: Puzzeltocht

Na de lunch is het tijd voor actie! Dit jaar zal de familieactiviteit een puzzeltocht te voet zijn, die je met name door de natuur in de omgeving van Wolfheze zal brengen. Maar onderweg zal er ook aandacht zijn voor cultuur, geschiedenis, puzzels en spel.

En weet jij de Wolf te vinden die zich probeert te verstoppen langs de route? De tocht is ongeveer 5 kilometer lang en daar deze door de bossen rondom Wolfheze voert niet heel geschikt voor kinderwagens en/of mensen die moeilijk ter been zijn. Na afloop kan er nog wat bij de tent gedronken worden. Deelname gratis!