Paasbrunch

Paasbrunch

Evenement details

  • maandag | 18 april 2022
  • 12:00 - 13:30
  • Feesttent, plein Van Mesdagweg

Gezellig gedekte tafels, vrolijke mensen, lekkere lunchgerechten: kun je je een leukere invulling van Tweede Paasdag voorstellen? Op maandag 18 april a.s. wordt dat allemaal bewaarheid: we organiseren een gezellige paaslunch voor jong en oud.

Om 12.00 uur staat alles klaar in de tent op het terrein van de Van Mesdagweg en bij mooi weer misschien wel buiten. Het enige wat u hoeft te doen is in de weken daarvoor een toegangsbewijs kopen bij de Stationswinkel, uw goede humeur mee te nemen en een plaatsje te zoeken aan één van de feestelijk gedekte tafels. Wij verzorgen de rest!
Deelname aan deze lunch kost € 6,00 voor volwassenen en € 3,00 voor kinderen tot 12 jaar.

Om organisatorische redenen is het wel noodzakelijk dat u van tevoren laat weten of u deel wilt nemen. Bij de Stationswinkel kunt u de kaartjes kopen. Ook zal op woensdagmiddag 13 april, bij het uitgaan van de school, iemand op het schoolplein aanwezig zijn om kaartjes te verkopen voor dit gezellige dorpsgebeuren. I.v.m. de inkoop moeten we uiterlijk donderdag 14 april weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Dan sluit dus ook de inschrijving.

We rekenen net als bij de vorige editie op een grote opkomst want het wordt weer een superleuke middag met heerlijke hapjes en leuke dorpsgenoten.